Hospitality club

A Hospitality Club egy olyan közösség, ahol a tagok ingyen szállást és gyakran idegenvezetést is biztosítanak egymásnak. Nem feltétlenül kell neked is szállást biztosítanod más számára, ha csatlakozol, de jó pont lehet, amikor mástól kérsz segítséget. Az oldalon szinte minden nagyobb és sok kisebb városban találni szállást, ahol rendszerint 2-3 napig maradhatsz. A közösség nagy része egymás megismerését tekinti a rendszer lényegének, ennek fényében tehát - bár vannak olyan helyek is, ahol valóban csak szállást kapsz - sok helyen külföldi barátokat is szerezhetsz magadnak.

Az oldalra regisztrálni a www.hospitalityclub.org címen lehet. Neten vannak más hasonló közösségek is, érdemes körülnézni.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Endre22

Sziasztok. Bécsben keresnék szállást néhány napra két személy részére. Ha valaki tud valamilyen infóval szolgálni, megköszönném. Üdv. Elérhetőségem: gendre22@ymail.com.

csera

Sziasztok! csera vagyok, Bp.en szeretnék 2-3 napra ingyen szállást,segítsetek,legyetek szívesek,mert nagyon fontos intézni valóm van!!!Köszönöm a segítségeteket!!!!!Kellemes napokat!Sziasztok!!