Külföldi barátok

Ha körülnézel egy kicsit az ismerőseid között iWiW-en, valószínűleg több régi barátot is fogsz találni, aki időközben külföldre költözött. Bár ezzel a módszerrel természetesen nem utazhatsz akárhova, sok érdekes helyen kaphatsz így ingyenes szálláshelyet. Ha nincs olyan barátod, aki külföldre költözött volna, még mindig szerezhetsz: külföldi közösségi portálokon, chat szobákban és egyéb helyeken akár magyarul beszélő, akár külföldi barátokkal is megismerkedhetsz, akik később ingyenes szállást is biztosítanának számodra.

Attei2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Attei

Külföldi barátokat bármilyen társkereső oldalon vagy fórumon szerezhetsz, de ha kifejezetten a szállás miatt érdekelne, talán hasznosabb, ha a HC-n nézel körül: http://www.hospitalityclub.org/

csera

Szia Attei!
Ajánlj már légyszi vmi külföldi közösségi portált,meg vmi chat szobát,és egyéb helyeket!!!!Azokat, amilyeneket te ismersz! Neked van tapasztalatod ezekben a dolgokban,nekem ezekről fogalmam sincs,hol keressek ilyeneket!!!
Köszi előre is!!!!csera

csera

Milyen külföldi portálokon keressek,ill. milyen chat szobákban,meg egyéb helyeken?? Még ilyet most csinálok életemben először,de jó lenne külföldi barátokat is szerezni!!!Amúgy is oda készülök,csak még nem tudom mikor jön el az én időm!!!(Majd ha visszaadják a pénzemet,akik elvették,amiért én keményen megdolgoztam!!!)